Merinovilliksiä

Jatketaanpas samalla linjalla kuin viimeksikin eli vaippahousujen kuvia arkistoistani kaivelen. 🙂 Tällä kertaa esittelyssä merinovillaisia housuja, jotka ovat kivan ohuita ja pehmoisia.

Nämä sortsit on neulottu Atelier Zitronin Loft classicista, joka on muuten aivan ihanaa lankaa! Tilaan sitä suoraan Saksasta, koska tulee halvemmaksi niin. 🙂 Vyötäröosa on neulottu suljettuna neuleena pyöröpuikoilla ja lahkeet suljettuna neuleena sukkapuikoilla. Lahkeiden suissa on helmineuletta. Omituiset möykyt pepun kohdalla johtuvat aikamoisessa mytyssä olevasta harsosta, joka Niilolla oli sortsien alla vaippana. Ei oikein harsot pysy meidän miehen menossa mukana, vaikka olisivatkin näpsyllä kiinni!

Samaisesta Loftista neulotut Woollywrapsien innoittamat merimiesvillikset. Ohjeena käytetty Ruskovillan kirjekuorimallia, mutta housujen yläosa on neulottu suljettuna neuleena pyöröpuikoilla. Nämä ovat tämänhetkiset lempivillikset, pomminvarmat jopa kantorepussa! Ovat loistavan pikkuiset housujen alle ja niinpä toiset samanmoiset ovat jo valmistumassa (eri väreissä vaan, vaihtelun vuoksi).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s