Imuja, imuja!

Päätin pistää Tompan vanhan kylpytakin lihoiksi ja tehdä Niilolle kasan uusia imuja vaippoihin. Kylpytakki on ikivanha, joten frotee on hyvin imukykyistä. Kaapista kaivoin lisäksi Myllymuksuilta tilattua dinofroteeta, jonka päätin myös käyttää imuihin. Kankaat leikkasin tiiman mallisiksi, etupää on hieman takapäätä leveämpi:


Ja tällaisia imuista tuli: 5 kappaletta, kussakin kolme kerrosta froteeta ja kaksi kerrosta dinoflanellia. Aika tukevan tuntuisia ovat, joten luulisi näiden pysyvän meidänkin herran vauhdissa mukana!


Valmiiksileikattuja froteekappaleita jäi vielä yli ja ompelen niistä sitten lisää imuja myöhemmin. Meinasin jo tehdä niin, että olisin leikellyt samankokoisia kappaleita hampusta ja laittanut froteen pinnalle ja hampun alle. Hamppu imee paljon, mutta hitaasti, ja frotee toimisi kosteudenlevittäjänä. Sitten vaan ajatus kokovihreistä imuista tuntui niin tylsältä… olisi edes raidallista froteeta, mutta ihan vaan tylsän vihreää! Hmm… täytyy miettiä.

Seuraava vaippaprojekti onkin uusien fleesetaskujen ompeleminen. Kankaat ovat lojuneet valmiina jo pari kuukautta, mutta kun aika ei tunnu riittävän. Jospa saan Niilon ensi viikolla parina iltana ajoissa nukkumaan ja pääsen surauttelemaan vaippuleita… Toivossa on hyvä elää. Nukahtaminen on nimittäin hieman hankalaa tällä hetkellä, poitsu nousee unipäissään seisomaan ja kävelee sängyn laitoja pitkin ja taas aloitetaan prosessi alusta. Äiti ei ihan kamalasti ehdi muuta tehdä kuin äijää kallistella sängylleen iltaisin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s