Matkalla maailmalle

Tänään meidän poppoo lähtee laivalle ja suuria ongelmia tuottaa pakkaaminen. Sovimme, että toinen ilta on naisten vapaailta, toinen taas miesten menoilta. Toiselle illalle siis täytyy keksiä tekemistä hämärään hyttiin kun vahtii Toukan unta.

Otanko mukaan tämän:


Kyllä, haarukkapitsihuivi on edelleen kesken. Eilen sain Toukan nukkumaan puoli kymmeltä ja tein parisataa lenkkiä lisää. Sitten oli pakko lähteä itsekin nukkumaan. Toukka opettelee seisomaan ja yöt ovat tosi levottomia, ei siis voi itsekään kukkua puolilleöin. Tavoitteena olisi saada tämä valmiiksi viikonlopun aikana, mutta laivalla turhan hankalaa. Menee vaan lanka solmuun hämärässä hytissä.

Vai tämän:


Vie ehdottomasti liikaa tilaa laukussa. Neuloin tätä villatakkia puolitoista vuotta sitten Rukalla ja sen jälkeen se on maannut kaapin pohjalla. Viime viikolla tein periaatepäätöksen, että teen villiksen valmiiksi, mutta mistäs saisi intoa tähän? HipHop on nopeaa neuloa, mutta pelkkää sileää neuletta… tylsää. Ehkä sittenkin pitäisi purkaa ja vaihtaa mallia?

Vai ehkä tämän:


Liian hankalaa hämärässä hytissä, pellavalle kirjominen on riittävän haasteellista valossakin. Tästä tulee äidille myöhästynyt synttärilahja, kunhan vaan jaksan tehdä sen loppuun.

Taidan kuitenkin päätyä helppoon ratkaisuun, sukkapuikot ja tämä:


Ehkäpä tuomisina on valmiit sukat!

Advertisements

One thought on “Matkalla maailmalle

  1. Mä aina stressaan matkaneulomusten valinnan kanssa. Suurin huoli on se, että tekemistä tulee tarpeeksi mukaan. Kammottavin skenaario on, jos työn saakin jo valmiiksi kesken reissun? Mitä siinä sitten tekee lopun matkaa? Pelkkä ajatuskin kauhistuttaa….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s