Apuja kaivataan!

Mummun huivi edistyy hyvää vauhtia, mutta nyt iski tenkkapoo. Kuinka leveän teen huivista? Pituutta huivilla on 150 cm ja leveyttä 14 cm. Haarukkapitsiä huivissa on tällä hetkellä kaksi nauhaa, mutta nyt en sitten osaa päättää, jätänkö huivin tämänlevyiseksi vai lisäänkö leveyttä vielä yhden pitsinauhan verran. Jos lisään yhden nauhan, levenee huivi siis kolmanneksen.

Jos itselleni tätä tekisin, jättäisin ehdottomasti tämänlevyiseksi, mutta mistäs mummut tykkäävät? Lahjan saaja siis on tiistaina 77-vuotta täyttävä mummuni. Mitä mieltä olette? Aaapuuua!

Kuvassa huivissa on päättelemättömiä langanpäitä (huiviin ei ole tulossa hapsuja) ja reunus puuttuu. Reunus ei huivia levennä, sitoo vaan irtonaiset lenkit toisiinsa.

Muoks. Edellisestä kuvasta ei oikein saa käsitystä huivin leveydestä. Auttaisikohan tämä kuva?

Advertisements

2 thoughts on “Apuja kaivataan!

  1. Kuvasta ei hirveän hyvin saa selville tuota leveyttä, mutta näin yhtäkkiä voisin sanoa, että tekisin itse huivin leveämmäksi. Mummut varmaankin tykkäävät sellaisesta huivista, jonka voi vetaista hartioita lämmittämään, eli leveys voi olla jotain 30-55 cm. Mutta tietysti itse tiedät parhaiten, olitko ajatellut kaulahuivia vai hartiahuivia? 🙂

  2. Itse asiassa en tiedä, mitä olin ajatellut. 🙂 Hartiahuivi olisi kyllä mummulle hyvä, mutta toisaalta tuo tekokuitu ei ihan kamalasti lämmitä. Se on enemmänkin sellainen hienosteluhuivi. Mummuni on sellainen menomummu, käy laivalla ja teatterissa jne. ja johonkin tuollaiseen tilaisuuteen olin huivia ajatellut. Joka tapauksessa ideana on, että huivi on sisäkäyttöön tarkoitettu, ei kaulaliina missään tapauksessa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s