Oi että mikä postipäivä!

Tultiin Toukan kanssa tänään Tampereelta ja mies oli hakenut eilen illalla pari pakettia postista. Täälä ne sitten odotteli pöydällä.

Ekassa paketissa oli tällaista:


Ja tokassa tällaista:Noita ebenpuisia puikkoja olen himoinnut jo pitkään ja nyt lankesin.

Postitäti toi tämän päivän postissa vielä pakettikortin ja postissa odotti laatikollinen Putkis-lankaa. Valtaosa siitä saalista meni anopille, mutta mukana oli toki muutama vyyhti itsellenikin. Ruskeaa ja vaaleansinistä, niistä tulee sitten kasseja jossain vaiheessa.

Tampereen visiitillä jäivät lankakaupat katsastamatta kun oli niin tiukka aikataulu. Seuraava Tampereen visiitti on luvassa aika pian, joten silloin sitten.

Kuten kaikki ovat jo huomanneet, uusi Ullakin on ilmestynyt. Minun listoilleni pääsivät heti ainakin Haruha-sukat ja -kämmekkäät, Pörhö-kesälaukku ja Esther-kassi. Horoskooppikin osui aika oikeaan:

KAURIS (22.12.-20.1.)

Olet aina valmis kokeilemaan jotain uutta ja haastavaa. Rakastat erikoisia lankoja. Mitä ohuemmat puikot ja haastavampi neuletyö, sitä parempi. Pienet ja nopeat neuletyöt eivät ole sinua varten. Lempineuleesi on haasteellinen pitsihuivi ohuesta merinovillasta.

Lempilankasi: Mahdollisimman ohuet langat, esim. lace-weight merino.

Advertisements

6 thoughts on “Oi että mikä postipäivä!

  1. Noi ebenpuiset on kivat.. varsinki extremeä tulee ku koitat neuloa ohutta mustaa huivilankaa noitten kanss hämärtyvässä illassa 😉

    nimimerkillä: kokeiltu on

  2. Hyvät puikot sait, itse olen huomannut eebenpuisten kummasti aina ilmestyvän puikkokotelosta uuden työn alkaessa vaikka aluksi eivät muka olleet kummoiset 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s