Salainen Neuleystäväni iski jälleen!

Eilen saapui paketti Salaiselta Neuleystävältäni. Ja mikä aarrearkku se olikaan!


Kiitos! Suomenlampaan villa päätyy Toukan villiksiksi, merinovillasta havittelen jotain itselleni. Funnystä tulee kaulaliina joululahjaksi. Ja mistä arvasitkin, että kaikki isommat neulat ovat menneet paikkaan nimeltä hukka? Nauhan- ja pallontekolaitteet olivat uusia tuttavuuksia ja innolla odottelen, että pääsen niitä kokeilemaan. Kissarasia on ihana ja Toukka ihastui nalleen! Salmiakki ja kaakao ovat vielä korkkaamatta, ne pistän kaappiin pahan päivän varalle. Aivan mieletön paketti!

Blogia en ole viikkoon ehtinyt päivitellä, koska ollaan Toukan kanssa oltu reissulasseina. Vanha kotikaupunk Tampere tuli katsastettua (kyllä, siellä se oli vanhalla paikallaan) ja samalla Käsityökeskuksen, Aili Jokisen ja Pellava Sopin lankavalikoima. Mukaan tarttui ihanan väristä merinosilkkiä ja useampi kiekko hahtuvaa.

Niilon morsmaikun synttärilahja valmistui noin puoli tuntia ennen visiittiä ja kuvien ottaminen jäi vähän vähemmälle. Tarkoitus oli ottaa hienot poseerauskuvat, mutta se sitten unohtui kaiken muun tiimellyksessä. Tässä kuitenkin kännykameralla otettu aikamoisen ala-arvoinen kuva:


Muutoin käsityörintamalle kuuluu muutama joululahjan alku, niistä sitten kuvia myöhemmin.

Advertisements

2 thoughts on “Salainen Neuleystäväni iski jälleen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s