Baudelairet

Sainpas vihdoin nämä valmiiksi:


Ohje: Baudelaire
Lanka: Regia Silk 68 g
Koko: S
Puikot: 2.5 mm

Ovat kyllä viimeiset sukat, jotka neulon yksitellen. Mielenkiinto ei vaan riitä toiseen sukkaan vaan projekti jää roikkumaan kuukausitolkulla. Tästä lähtien neulon siis molemmat sukat yhtä aikaa.

Raksalla eilen onnistuin astumaan anturalaudasta törröttävään naulaan, joka humpsahti lenkkarinpohjan läpi ja suoraan päkiään. Auts. Kun yritin irroittaa jalkaani naulasta, lähti toinen jalka alta (tosi huonot nilvelsiteet) ja menin mukkelismakkelis. Tietysti vasen käsi otti maahan niin, että kämmenessä ei juurikaan ole nahkaa. Hienoa, kaksi minuuttia olin ehtinyt raksalla olla ja niinpäs teloin kolme raajaa. Naulajalalle voi astua kun astuu päkiän sisäreunalla; nilkkajalalle voi astua jos ei tee äkkinäisiä sivuttaisliikkeitä. Vasenta kättä voi käyttää, jos ei välitä kivusta.

Advertisements

5 thoughts on “Baudelairet

  1. Sia: Miehellä on turvakengät ja se tietysti heti elvisteli, miten hälle ei moista voisi tapahtua. Tieto lohdutti kovasti minua.

    SNY: En malta odottaa!

  2. Auts! 😦 Mulle kävi noin joskus teininä, kun meillä tehtiin remonttia. Naula meni tossun läpi suoraan jalkaan, ja kaikeksi epäonneksi se jalka sitten vielä tulehtui… Nivelsiteet mulla kans on mennyt kerran, kun tulin kirkon urkuparven portaita pää edellä alas pimeässä kirkossa… 😉 Siis kompastuin siksi, kun en nähnyt pimeässä eteeni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s