Arvonta — Raffle

Aivan hirveä päivä. Vettä sataa, Toukan nenä vuotaa ja äiti on väsynyt. Ajattelin piristää päivää arvonnalla. Osallistu arvontaan keksimällä itsellesi hillbilly-nimi ja jättämällä se tämän postauksen kommenttilootaan. Osallistumisaikaa on seuraavan postauksen ilmestymiseen asti. Osallistujien kesken arvon jotain pientä kivaa.

Ai miksi hillbilly-nimi? Asuin ennen Tennesseen takamailla ja edelleenkin päässäni (ja stereoissa) soi bluegrass ja country. Nimigeneraattoreita löydät ainakin täältä ja täältä.

—-

An awful day. It’s raining, the Toddler has a cold and mommy is very tired. I thought a raffle might make my day. Come up with a hillbilly name for yourself and leave a comment under this post before I publish my next post. The winner will receive a small package.

What’s up with the hillbilly name? I used to live in the back country of Tennessee and still listen to bluegrass and country. If you have trouble coming up with a name, you can find generators e.g. here and here.

Advertisements

33 thoughts on “Arvonta — Raffle

  1. Ei aavistustakaan mistä on kyse hillbillyssä, mutta jätin jälkeni blogiisi, sillä tänään kommentoin kaikkiin niihin blogeihin joissa käyn;-)

  2. Li’l Dolly Hogg täällä kanssa mukana 🙂 Dollyksi voi puhutella (tuli heti Ms Parton mieleen) 😀 En tietääkseni ole sukua Shelby Lynnille (raisa) mutta eihän koskaan tiedä, hillbilleistä kun on kyse 😀

  3. Minä olen Rocky Dallas, kun en huomannut, että pitää valita sukupuoli erikseen… No, kyllä minusta hillbilly kuulostaakin miehekkäältä, ehkä tuon “billyn” takia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s