Kymppitonni lähestyy – – Almost 10,000 visitors

Kymppitonnin arpajaiset pamahtavat käyntiin nyt. Jätä kommenttilootaan nimesi ja olet mukana kisassa.

Muoks. Pistetäänpäs hanat kiinni nyt. Arvon voittajan illalla.

This blog has had almost 10,000 visitors and it’s time to celebrate. Please enter a comment and be included in the grand raffle!

Edit. No more entries, please. I’ll announce the winner tonight!

Meillekin satoi vihdoin eilen ensilumi. Toukka oli kovin innoissaan! Viime talvestahan hän ei muista mitään. Lumentulo jatkuu taas, tänne on luvattu tämän päivän aikana 20cm lisää lunta.

It finally snowed! The Toddler was overjoyed as he remembers nothing of last winter. It’s snowing again and we should be getting about 20cm more of snow today.

43 thoughts on “Kymppitonni lähestyy – – Almost 10,000 visitors

 1. Hih, onpas tämä hauskaa. Tulee ihan hiki, kun pomppii arpajaisista toisiin osallistumassa :). Mukana siis ja onnittelut kymppitonnista!

 2. Onittelut hurjasta kävijämäärästä! Meilläkin 4v. oli ihanan innostunut jo lauantain ensimmäisistä hennoista lumihiutaleista..
  Osallistun arvontaan!

 3. Lunta tulla tupruttaa, ihanaa!
  Oma 2 vuotiaani esitteli innoissaan eilen hoitopaikassa kyhättyä lumiukkoa. Ja heti aamusta tarkistamaan, oliko se vielä siellä – olihan se!
  Silmukattikin haluaa olla mukana arvonnassa, onnea kymppitonnarille!
  (silmukatti@luukku.com)

 4. Onpas tomeran näköinen haalarimies kuvassa! Onnittelut kymmpitonnarille, minäkin osallistun arvontaan (katti piste karvajalka ät hotmail piste com)-Tuula

 5. Ai täälläkin on arpajaiset, no mukaan tietty tullaan!!
  Minullakin oli juuri kymppitonnin arpajaiset eli samassa vaiheessa mennään täälläkin:-)

 6. ei se hasbu ole mikään rouva vielä, vaan elelee synnissä… 🙂

  meilläkin putjake on kovin innoissaan lumesta. niin kuin vedestä. ja kaikesta muustakin. kun ensilumi satoi, se tuli ihan pikkuriikkisinä hiutaleina. putjake istui silmät pyöreinä ja pää kallellaan ikkunan edessä. sen pään päällä oli ajatuskupla: “heittääks mun silmissä?”

  onnea kybätonnista, mutta etenkin uudesta työpaikasta (tosin yritän juuri itse hankkiutua omastani eroon millä hyvänsä)!

 7. Minäkin osallistun arvontaan 🙂 Ihanaa kyllä kun on tullut lunta; kun me aikuisetkin innostumme niin kovasti, niin en yhtään epäile, että lapset ovat aivan riemuissaan.

 8. Congratulations! That’s really a lot of visitors! I so love your little one, what a real cutie he is – and he seems so happy with all the snow! We’re about to get our first snowfall today as well – hopefully it won’t be too much ;(

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s