Shetland Triangle

Kävimme taannoin Tallinnassa Sallan kanssa. Kiersimme lankakaupat, shoppasimme ja totesimme, että kaupat on nähty. Menimme syömään ja juomaan (sekä ruokaa että juomaa kului aika reippaasti), jonka jälkeen lähdimme taas liikenteeseen. Poikkesimme vielä johonkin kauppaan, jolloin kuulin nimeäni huudettavan vienosti.

Some time ago I went to Tallinn, Estonia, with Salla. We visited all the yarn stores, bought loads of yarn and agreed that we were done. It was time for food and drinks, and we did consume quite a bit of both. After that we went to some store, and then I heard it calling my name.


Sininen ei ole suosikkivärini. Pienenä äiti puki minut usein siniseen, josta seurasi jonkin asteen kyllästyminen. Mutta petrooli on aivan eri juttu!

Blue is not my favorite color. When I was young, my mom often dressed me in blue, and I guess I got bored with it. But petrol is different!


Neljä iltaa ja siinä hän lepää. Tarvitsin pienen pitsihuivin ja tästä tuli täydellinen. Lanka oli aikamoisen karkeaa, mutta lanoliinikylpy pehmensi sitä mukavasti.

Four evenings of knitting and here it is. I needed a small lace scarf and this turned out perfect. The yarn was quite coarse, but I gave it a lanolin bath and it made the scarf rather soft.Malli: Shetland Triangle, kirjasta Wrap Style
Lanka: Virolainen villa, 115g
Puikot: 4mm

Pattern: Shetland Triangle from Wrap Style
Yarn: Estonian Wool, 115g

Needles: 4mm/US#6

Advertisements

12 thoughts on “Shetland Triangle

  1. Ihana on, huoh. Mutta saako tiedustella että mistä sait lanoliinia? Teen ite parhaillaan ohuesta Pirkkalangasta huivia ja veikkaan että vois tehdä terää silleki sitte ku on valmis…

  2. Ihana huivi! Toi malli oli mun mielestä ihanan yksinkertainen ja helppo tehdä, vaikka lopputulos on kaikkea muuta kuin helpon näköinen 😀

  3. Lotta: lanoliinia saat monista luontaistuotekaupoista ja mm. Ruskovillan myymälöistä, jos lähelläsi on sellainen. Ja monista muistakin kestovaippakaupoista saa, etenkin jos myyvät villiksiä. Mainiota ainetta, pehmentää villavaatteet mukavasti.

    Charity: I suppose it’s fingering weight, there’s no weight/needle size specified on the label but it’s not lace weight so it must be fingering.

    Kiitoksia kaikille!

    Thanks everybody!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s