Blog Contest, Anyone?

Sunnuntaina täytän jälleen kerran 21 vuotta. Oih, ihanaa. Ajattelin juhlistaa sitä blogikilpailulla. Jätä kommenttilootaan nimesi, yhteystietosi (blogisi osoite tai sähköposti) ja lempivärisi ja olet mukana kisassa. Sunnuntaiaamuna juhlahumun lomassa arvon voittajan, joten jätä kommenttisi hyvissä ajoin!

My birthday is on Sunday, and I am once again turning 21. Lucky me. I was thinking that this is a good time for a blog contest. Leave your name, contact information (blog URL or email) and favorite color in the comments and the prize may be yours. I will draw the winner on Sunday, so be quick! Anybody with an address on Planet Earth can enter.


Kiitoksia Ixulle ja Koukuttajalle You Make My Day -kunniamaininnasta. Kiitoksia, olette ihania! Hommahan menee näin:

“Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja.”

Ixu and Koukuttaja gave the You Make My Day award to me. I am humbled! This is how it goes:

“Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times.”

Tässä minun listani. Oli vaikea valita, mutta näistä minulle tulee erityisen hyvä mieli. Samalla lähtee kiitokset takaisin Koukuttajalle ja Ixulle: luen teidän kummankin blogeja säännöllisesti, ja oli hauska saada tämä juuri teiltä!

Here’s my list. Picking just ten was difficult, but these people make me feel especially good.

Koukuttaja
Ixu
Salla H
Salla
Tiina
Kristie
Charity
Larjmarj
Karrie
Sherri

Olisin antanut kunniamaininnan myös siskolle, mutta hän tietää olevansa ihana ilmankin. Pusipusi!

I would have given the award to my sister, too, but she knows she is special. Love ya!

Advertisements

48 thoughts on “Blog Contest, Anyone?

 1. Onnea jo nyt etukäteen!

  Lempivärejäni on vihreä, punainen, oranssi, ruskea… nää nyt ainakin. Oikeastaan kaikki muu paitsi sininen.

 2. Onnea 21-vuotiaalle! 29 vee ja 39 vee ovat myös hyviä merkkipaaluja useampaankin kertaan juhlittuina.

  Lempiväreiksi kelpuutan kaikki haaleat pastellisävyt eli ranskanpastillivärit.

 3. Onnea synttärisankarille!

  Lempivärejä ovat kaikki tumman lilan ja pinkin eri sävyt. Siniset ja turkoosit. Myös musta ja ruskea ovat aina pop.

 4. Onnea onnea! Anoppi täytti yli kymmenen vuotta putkeen aina puolet omasta iästään, kunnes oli pakko tarkistaa laskelmia kun vanhin poika oli vanhempi kun äitinsä ;).

  Lempiväri on punanen kaikissa sävyissä (noh, ei ehkä ihan kaikista possunpunasin), blogin osote käsittääkseni tulee automaagisesti näin bloggerilla kommentoidessa.

 5. Synttärionnittelut, vietä ihana juhlapäivä! Lempparivärit tällä hetkellä ruskea ja vihreä, arvonnassa siis mukana. =)

 6. Onnea! Mulla menee vielä pari vuotta ennen kuin täytän kakkosella alkavia 😀 Ehkä hyvä niin.

  Mun lempivärini on oranssi.

 7. Look at you! A contest and an award all at once! :0) Thank you – this award makes me feel special, and I’m going to have fun passing it on. Oh, and my favourite colour? Hmmmm, anything blue, green, purple, turquoise….

 8. Hyvää syntymäpäivää sinulle.. niin.. 21v. on hyvä ikä.. monta kertaa 🙂

  Lempivärinä pyörii nyt ruskea ja vihreä..

 9. Onnea vaan näin etukäteen 21-vuotiaalle! Itse ajattelin täyttää tänä vuonna vaikkapa 20, niin että voi juhlia pyöreitä vuosia samalla vaivalla.

  Kiitos huomionosoituksesta! Olen ihan hämilläni, kun aikaisemmin minua ei ole koskaan näissä tälläisissä kunniamaininta-asioissa huomioitu ja nyt kaksin kappalein! Täytyy varmaan ruveta kiinnittämään huomiota, ettei nouse päähän tämä tämmöinen ;D

  Ja vielä arvontakin, ooh! Mun lempivärejä on sellaiset luonnonläheiset sävyt ruskeassa, punaisessa ja vihreässä, ainakin.

 10. Onnea jo nyt! Meitä tammikuun lapsia tuntuukin olevan paljon.
  Lempivärejä ovat rehellinen punainen ja vihreän melkein kaikki sävyt (neon ei oikein kolahda).

 11. Onnittelut ikinuorelle!
  Lempivärejä… Hmm. harmaa, ruskea, vihreä. Kaikki murretut sävyt.
  Tulin oikeastaan kertomaan että sotkua ei tullut juuri ollenkaan. Kaakelit suojasin varmuuden vuoksi rakennusmuovilla kun saumalaastista on niin vaikea saada mitään pois ja sanomalehdet oli lattialla hellan edessä ja tasolla hellan vieressä. Huolellinen valmistautuminen johti siistiin lopputulokseen 🙂

 12. You are fantastic! Thank you so much for the award. You absolutely made my day!

  I sure hope your “21st” birthday is wonderful, and that you are too kind to host a blog contest. However, my favorite color is anything not yellow or orange. 😉

 13. Onnea tätä kautta, jos unohdan muuten. En taida osallistua kilpailuun, ettei tule arvontalainsäädännön vastaisia tuloksia. Kiitos kuitenkin tuosta erityismaininnasta. 😉

 14. Muih!
  Blogiasi on ollut tosi kiva “salalukea” (itse en vielä ole rohjennut blogia pystyttää, enkä kauheasti jotenkin kommentoidakaan)! Lempivärejäni ovat melkein kaikki maailman eri sävykkäät, mutta erityisesti tykkään punaisista ja tummista luonnonsävyistä.
  Mailiosoite on appalanda at hotmail piste com

 15. Hyvää syntymäpäivää! Itse täytin juuri 33, ihan eka kertaa ja ei se sen kummempaa ole kuin elo 32-vuotiaanakaan. Hyvin se menee! Vanheneminen on kivaa, sitä tuntee ittensä paremmin ja jopa vanhemmat osaa jo lempivärisi: mie sain äitiltä oranssit lakanat joululahjaksi. Oranssit! Niin oivallinen lahja. Eli lempivärini on oranssi ja vihreä, sellaset murretut sävyt molempia. Olen kai syksyihminen väreiltäni…

 16. Onneks olkoon!!
  Koska ed. kommentti ilmeisesti haihtui taivaan tuuliin, kerron vielä, että tänään lempivärini olkoon viheriä :).

 17. I’ll jump in, even though I just found you. Happy early birthday! My name is Leeann, my email is Leeann DOT Marie AT Gmail DOT com, and I love green!

 18. Onnea kotikaupunkini lapselle. 21 vuotiashan on vielä lapsi:) Lemppareitani ovat vihreä, ruskea, luonnonvalkoinen..
  saris sa_sarene at yahoo dot com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s