Still Here

Kiitoksia kaikille onnitteluista! Lassi pääsi pariviikkoisena sairaalasta kotiin ja nyt elämä nelihenkisenä perheenä sujuu jo melkein rutiinilla. Lassi on kasvanut hurjasti ja painoa on tullut ilahduttavasti, neliviikkoisneuvolassa 1200g syntymäpainoon.

Thank you all! Lassi was released from the hospital when he turned two weeks and now we are nicely settled at home. Lassi has been gaining a lot of weight and I totally love his new chubbier cheeks!

Lassi

Lassi

Käsitöitä en ole kokonaan unohtanut, mutta niitä syntyy hieman hitaammalla tahdilla. Muutama juttu olisi vielä kuvaamatta ajalta ennen Lassin syntymää, jospa tällä viikolla saisi aikaiseksi?

I have not abandoned crafts altogether, but time is very limited chez Hasbu these days. I do have some FOs to photograph, and I am hoping to post some of them this week.

Ylpeä äiti esittää: Katsokaa nyt näitä kullannuppuja!

Proud mama presents: Look at these darlings!

Niilo and Lassi

Advertisements

24 thoughts on “Still Here

  1. Niin on suloinen ja tyytyväisen oloinen pieni mies, ettei uskoisi, miten hurja alku hänelläkin oli. Ihanaa, että kaikki kääntyi lopulta hyväksi! Kyllä meillä Suomessa loppujen lopuksi osataan pitää ihmisistä hyvää huolta! 🙂

  2. No kyllä sietääkin olla ylpeä noin komeista pojista. Pikkuinen on niiin tyytyväisen näköinen tuossa ekassa kuvassa 🙂 Kaikkea hyvää ja kaunista teille.

  3. So good of you to find time to write and share these amazing photos! The pose of the two brothers is just beautiful–it makes me happy to see their mutual joy and fascination with each other. What a huge change in the baby, in just a short time. Best wishes for all of you to continue in good health, and please enjoy the summer sunshine.

  4. 😀 – mukavia kuvia ja ihanaa että Lassi voi reippaasti ! kyllä meidän ‘vauva’ on jo ihan iso kun näitä kuvia katselee !

    Nyt on myös se ihme tapahtunut, että otin kahteen vasempaan käteeni pyöröpuikot Porvoon KIP tapahtumassa lauantaina ja perinnetyöksi valitiin lapsen säärystimet !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s