Viaplay

Olen jo jonkun aikaa toiminut Buzzadorina ja saanut testattavaksi erilaisia tuotteita. Tällä kertaa minut valittiin Viaplay-kampanjaan eli pääsin testaamaan Viaplayn iPad-sovellusta. Ajattelin siitä kertoa täällä, meillä kun iPad on ollut kovassa käytössä sekä kotona että reissuissa.

Kampanja alkoi vähän hankalasti, sillä iPad tipahti lattialle ja lähti huoltoon juuri kun kampanja alkoi. Onneksi se palautui sieltä nopsaan ja pääsin testaamaan iPad-sovellusta. Viplayssa voi katsella sarjoja ja kokonaisia elokuvia ja olenkin molempia siellä testaillut. Streamit pyörivät hienosti, pätkimistä en havainnut. iPad-sovelluksessa mielestäni  on aika vaikea löytää haluamaansa materiaalia, netin täysversiossa tuntui selaaminen olevan paljon loogisempaa. TV-sarjoja kun selailee, sovellus tarjoaa ensin TV3:n sarjoja eli kaikki on ruotsalaista. Ensin ajattelinkin, että sovelluksessa on vain ruotsinkielisiä sarjoja… Englanninkieliset löytyivät sitten otsakkeen “Warner TV” alta. Leffoissa taas selailu toimii mielestäni paremmin.

iPad-sovelluksessa ei ole tekstityksiä, joka häiritsi miestäni suuresti ja hän ei hirveästi jaksanutkaan sen kautta ohjelmia katsella. Netin täysversiossa tekstitykset ovat ja sitä kautta mieheni muutaman sarjan kurkkasi.

Ihan mielenkiintoinen kokeilu. Meidän perheessä katsellaan todella vähän telkkaria ja se vähä, mitä katsellaan, tulee yleensä katsottua jälkikäteen boksilta. Tämä systeemi voisi meille toimia siis hyvin, jos kaikki suosikkisarjat löytyisivät täältä… Toistaiseksi taidamme kuitenkin pitäytyä telkkari+boksi-yhdistelmässä.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s